Ako žiť zdravšie
Viete, že Vaša strava nie je ideálna, ale neviete, ako to zmeniť? Cítite sa nafúknutí, máte problémy s trávením a ste bez energie? Tak potom je táto prednáška pre Vás ako stvorená! Prekyslené telo je až dvojnásobne náchylnejšie na akúkoľvek chorobu. Prekyslenie spôsobuje aj to, že sa Vám nedarí schudnúť a že sa necítite dobre. Ako sa zbaviť prekyslenia a začať sa zdravšie stravovať, práve to bude obsahom tejto prednášky.
Dátum: 21.11. 2013 (štvrtok)
Čas: 18:00-19:30
Miesto: Inkubátor Malacky, Bernoláková 1/A, 5.poschodie, Malacky
Vstup: 8,90 €
Obsah prednášky:
1.Čo je prekyslenie a ako ho tvoríme
2.Čo nám spôsobuje prejedanie (nielen) cez sviatky
3.Ako sa odkysliť
4.Čo dokážu zelené potraviny a ako fungujú v praxi
5.Vaše skúseností
Prednáška je vedená interaktívnou formou, kde máte možnosť diskutovať a pýtať sa, čo Vás zaujíma.
Prednáša: Andy Timková
Po odchode z Markízy sa venovala realitám, no napokon celým telom aj dušou prepadla zdravej strave. A na jej tele aj duši to vidno! Nielen sama Andy, aj jej rodina sa dlhodobo zdravo stravuje. Stala sa tiež neúnavnou propagátorkou alternatívnej medicíny a zdravého spôsobu života - jeho základom je predovšetkým konzumácia zeleného jačmeňa a chlorelly. V roku 2013 vydala Andy Timková spolu s Mirkou Luberdovou unikátnu kuchársku knihu Navarme si zdravie, ktorá sa v priebehu niekoľkých mesiacov stala bestsellerom.