Podľa štúdie zvýšilo vypitie 500 ml vody rýchlosť metabolizmu až o 30 percent!
Hoci je špargľa veľmi chutná a zdravá zelenina, Slováci ju konzumujú stále veľmi málo. Povieme vám, prečo ju zaradiť do jedálnička.
Tento zdravý domáci lekár vám pomôže pri mnohých problémoch a podporí vaše zdravie.
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty na slano.
Viete, že je zdravá, ale neviete, ako ju pripraviť? Máme pre vás sladké i slané tipy, ktoré zvládnu aj začiatočníci.
Stačí vám pozrieť sa na kúsok čokolády alebo zákuska a máte hneď o kilogram viac?
Hoci majú orechy veľa tuku i energie, eliminujú riziko vzniku nadváhy i niektorých ochorení.
Zažite celosvetovú oslavu chutného jedla, a to 21. mája 2016 v Košiciach, a podporte myšlienku šéfkuchára Jamieho Olivera.
Reďkovku všetci dobre poznáme. Ochutnali ste však exotickú bielu alebo čiernu?
Nezabúdajte, že prevencia je dôležitá aj mimo chrípkového obdobia. Ako sa efektívne vyhnúť nádche a ako si zlepšiť imunitu?
V dnešnej dobe je možné takmer všetko. Dokonca aj vo fitnes výžive môžete jesť cestoviny bez toho, aby ste „zahodili“ čas strávený v posilňovni.
Vždy ste chceli upiecť kváskový chlebík, no chýba vám odhodlanie? S radami od profesionálky to zvládnete!
Zelený jačmeň obsahuje dôležité minerály, ktoré sú potrebné aj na zvýšenie výkonu a rýchlejšiu regeneráciu po tréningu.
Motivácia je jeden z najdôležitejších faktorov pri dosiahnutí akéhokoľvek cieľa, chudnutie nevynímajúc.
Gratulujem, ak teraz čítaš tento článok, rozhodla si sa, že so sebou naozaj niečo urobíš. Alebo skôr so svojou postavou a svojím životom.
Ako skvalitniť svoj život a zbaviť sa nadbytočných kilogramov navždy? Ľahká otázka o to ťažšia odpoveď. Aj keď princíp je v podstate úplne jednoduchý.
Máte zdravé srdce? A viete vôbec, aký máte bežný krvný tlak a či nemáte nábeh na hypertenziu?
Goji nie sú len zdravé červené plody na „zobkanie“. Kustovnica čínska je výbornou surovinou aj do kuchyne.
Nadmerná konzumácia bielej ryže zvyšuje riziko diabetu druhého typu. Riziko je vyššie už pri príjme 5 porcií týždenne.
Zdroje živočíšnych bielkovín sú všetkým známe. V jedálnych lístkoch sa často nachádzajú v dostatočnom množstve, ale veľakrát aj v nezdravej miere.