Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Zapekaný patizón so zeleninou

redakcia

Patizón, podobne ako cuketa, je pomocníkom pri dodržiavaní diétnych režimov, pretože disponuje nízkym množstvom kalórií. 

Zapekaný patizón so zeleninou
8. FEB 2016

Suroviny:

  • 1 veľký patizón
  • 2 vajíčka
  • biely jogurt
  • soľ, korenie, olej

Postup:

Očistený patizón nakrájame na vzhľadné kúsky a naukladáme na olejom vymastený pekáč. Osolíme, okoreníme podľa chuti a vložíme do rozohriatej rúry. Po zmäknutí patizón polejeme rozmixovanými vajíčkami, ktoré sme zmiešali s bielym jogurtom a dochutili. Pečieme dovtedy, kým jedlo nezíska zlatistý nádych. Podávame s ľubovoľnou zeleninou, ktorú pokvapkáme olivovým olejom.

zdravedesiate

Zdroj ilustračnej fotky: goodfon.su

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Cícerové fašírkyCícerové fašírky

Zdravé a chutné fašírky na obed. 

 

Strukoviny s haloumi syromStrukoviny s haloumi syrom

Máte radi strukoviny a hľadáte výživné jedlo? Potom je pre vás tento recept stvorený. 

 

 

Steak na rímskom šaláteSteak na rímskom šaláte

Mäso a zeleninový šalát ako vynikajúca kombinácia stvorená na obed. 


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Zapekaný patizón so zeleninou

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.